• Handgemaakt in Nederland
  • Geschikt voor de droge- en gevoelige huid
  • Biologische en koudgeperste ingrediënten
  • Pure plantkracht voor je huid
  • Gratis verzending vanaf € 75,-

We proberen zo veel mogelijk uit te leggen in onze blog omdat we het belangrijk vinden dat mensen weten wat ze op hun huid smeren. 

Onze producten zijn niet alleen beter voor jezelf en je gezin, maar ook voor onze aarde.

beter voor onze aarde

Double Cleanse of dubbele gezichtsreiniging

Ik hoor je denken, de Double Cleanse, wat is dat nou weer? Het is niks moeilijks of engs, het is gewoon een andere manier van gezichtsreiniging, namelijk met behulp van verschillende reinigers. Maar dan wel natuurlijke gezichtsreinigers, zonder alcohol, parabenen en siliconen.  

Lees meer »

Hoe verzorg ik het best mijn gezicht?

‘Gezichtsverzorging’, ‘huidverzorging', ‘skincare’, er zijn vele benamingen voor de verzorging van je gezicht en ze zijn tegenwoordig niet meer weg te denken! Steeds vaker zijn er artikelen, foto’s en filmpjes te zien over beauty en skincare routines. De verzorging van de huid wordt door vele als belangrijk ervaren en dat is positief. Je gezicht komt namelijk elke dag in aanraking met allerlei factoren, zoals zonlicht, wind, uitlaatstoffen, bacteriën of stress en het is dus belangrijk om je gezicht te beschermen en te voeden met stoffen die het nodig heeft.

Lees meer »

Hoe verzorg ik mijn gezicht tijdens reizen en vakanties?

Het is zover, de zomervakantie is aangebroken! Velen van ons gaan op een welverdiende vakantie, waarbij de nodige vakantiestress komt kijken. Wanneer je daar eenmaal doorheen bent, kun je in het vliegtuig al in vakantiestemming komen door het briesje uit de airco en eenmaal aangekomen op je reisbestemming is het zon, zee, strand.

Lees meer »

Vegan Friendly

Ik mag het Vegan Friendly logo gebruiken omdat er geen dierlijke ingrediënten in de producten van Maryve natural skin care zitten. Veganisme zorgt ervoor dat dieren niet langer gefokt of opgesloten, uitgebuit en jong dood gemaakt  hoeven te worden. Gelukkig mag er binnen de Europese Unie geen cosmetica of verzorgingsproducten meer verkocht worden die getest zijn op dieren. Toch zijn er nog veel cosmeticaproducten getest worden op dieren en dierlijke stoffen bevatten.

Lees meer »

Natuurlijke dagcrème voor de oudere huid

Een goede natuurlijke dagcrème voor de oudere huid vinden is niet makkelijk. Een oudere huid vraagt meer verzorging en je wilt vaak toch de eerste tekenen van veroudering tegengaan. En dat alles het liefst zonder onnodige toevoegingen zoals parabenen, siliconen en microplastics.

Lees meer »

Aloë Vera in natuurlijke huidverzorging

Aloë vera is een geweldige plant met zeer veel toepassingen. Als je deze plant op het eerste oog te zien krijgt, zou je denken dat er, door de stekels en puntige stengels, niets goeds van zou kunnen komen. In het geval van aloë vera is echter het tegendeel waar, aangezien het sap van deze plant zeer veel toepassingen kent. Aloë vera kent zijn oorsprong in het Midden-Oosten en vormt een een basis voor diverse drankjes, zalfjes en andere middelen die goed zijn voor het lichaam en de huid.

Lees meer »

Macademia olie in verzorgingsproducten

Van Macademia noten is wel bekend dat ze lekker zijn, maar omdat ze nogal duur zijn eten mensen ze toch wel wat minder vaak dan hazelnoten of ‘gewone” pinda’s. Macademianoten bevatten heel veel olie, en gezonde vetten, veel meer dan de meeste andere noten. Omdat hier zo veel gezonde vetten en oliën in zitten maakt het macademianoten heel erg geschikt om te eten. Maar wat veel mensen niet weten is dat ze niet alleen geschikt zijn voor consumptie maar ook om in verzorgingsproducten te verwerken.

Lees meer »

Nieuwe, natuurlijke huidverzorging uit Nederland

De nieuwe webshop van Maryve natural skincare staat online! De naam zegt het al, natural, ik houd niet van chemische toevoegingen in producten, en daarom zijn mijn producten helemaal gemaakt van natuurlijke ingrediënten, koudgeperst en waar mogelijk biologisch.

Lees meer »