• Handgemaakt in Nederland
  • Geschikt voor de droge- en gevoelige huid
  • Biologische en koudgeperste ingrediënten
  • Pure plantkracht voor je huid
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
Home » Blog

We proberen zo veel mogelijk uit te leggen in onze blog omdat we het belangrijk vinden dat mensen weten wat ze op hun huid smeren. 

Onze producten zijn niet alleen beter voor jezelf en je gezin, maar ook voor onze aarde.

beter voor onze aarde

Vegan Friendly

Ik mag het Vegan Friendly logo gebruiken omdat er geen dierlijke ingrediënten in de producten van Maryve natural skin care zitten. Veganisme zorgt ervoor dat dieren niet langer gefokt of opgesloten, uitgebuit en jong dood gemaakt  hoeven te worden. Gelukkig mag er binnen de Europese Unie geen cosmetica of verzorgingsproducten meer verkocht worden die getest zijn op dieren. Toch zijn er nog veel cosmeticaproducten getest worden op dieren en dierlijke stoffen bevatten.

Lees meer »

Aloë Vera - Aloe Barbadensis

Aloë vera is een geweldige plant met zeer veel toepassingen. Als je deze plant op het eerste oog te zien krijgt, zou je denken dat er, door de stekels en puntige stengels, niets goeds van zou kunnen komen. In het geval van aloë vera is echter het tegendeel waar, aangezien het sap van deze plant zeer veel toepassingen kent. Aloë vera kent zijn oorsprong in het Midden-Oosten en vormt een een basis voor diverse drankjes, zalfjes en andere middelen die goed zijn voor het lichaam en de huid.

Lees meer »

Macademia olie - Macadamia Ternifolia Seed Oil

Van Macademia noten is wel bekend dat ze lekker zijn, maar omdat ze nogal duur zijn eten mensen ze toch wel wat minder vaak dan hazelnoten of ‘gewone” pinda’s. Macademianoten bevatten heel veel olie, en gezonde vetten, veel meer dan de meeste andere noten. Omdat hier zo veel gezonde vetten en oliën in zitten maakt het macademianoten heel erg geschikt om te eten. Maar wat veel mensen niet weten is dat ze niet alleen geschikt zijn voor consumptie maar ook om in verzorgingsproducten te verwerken.

Lees meer »

Nieuwe, natuurlijke huidverzorging uit Nederland

De nieuwe webshop van Maryve natural skincare staat online! De naam zegt het al, natural, ik houd niet van chemische toevoegingen in producten, en daarom zijn mijn producten helemaal gemaakt van natuurlijke ingrediënten, koudgeperst en waar mogelijk biologisch. De huidverzorgingsproducten worden in kleine hoeveelheden gemaakt in Nederland. Want... waarom zou je het van ver halen, als het dichtbij ook te krijgen is?

Lees meer »