• Geschikt voor de droge & gevoelige huid
  • Gemaakt in Nederland
  • Biologische & koudgeperste ingrediënten
  • Vegan, dus pure plantkracht voor je huid
  • Gratis verzending vanaf € 50,-

We proberen zo veel mogelijk uit te leggen in onze blog omdat we het belangrijk vinden dat mensen weten wat ze op hun huid smeren. 

Onze producten zijn niet alleen beter voor jezelf en je gezin, maar ook voor onze aarde.

beter voor onze aarde

Argan olie in natuurlijke huidverzorging

Er zijn verschillende redenen waarom een goede huidverzorging essentieel is. Een goede huidverzorging kan helpen om je huid er gezond en jeugdig uit te laten zien, maar ook om verschillende huidaandoeningen te voorkomen.

Lees meer »

Verzorgingsproducten zonder conserveringsmiddelen

Maryve natral skin care is een cosmeticalijn met pure natuurlijke ingrediënten zonder conserveringsmiddelen. 100% van de ingrediënten is van natuurlijke oorsprong. Het grootste deel daarvan kom uit de biologische landbouw. Ik wil dan liever ook niet dat er synthetische (natuuridentieke) conserveermiddelen worden gebruikt. Als een product geen water bevat, is het niet een groot probleem. Maar bij cosmetica die water bevat kunnen er veel bacteriën ontstaan. Daarom heb ik gekozen voor de airless dispenser die de cosmetica behoorlijk lang goed houdt, zonder dat er nare stoffen aan toegevoegd hoeven worden.  

Lees meer »

Zonnebloemolie in natuurlijke huidverzorging

Iedereen weet wel dat je met zonnebloemolie lekker kan bakken en frituren maar niet iedereen weet dat je  zonnebloemolie kunt gebruiken in cosmeticaproducten. Veel natuurlijke verzorgingsproducten maken gebruik van zonnebloemolie omdat zonnebloemolie een zeer verzachtende olie is, die lekker vloeibaar is en een verzachtende werking heeft. Je huid wordt lekker zacht en soepel door de meervoudige vetzuren, diverse vitamines en mineralen die in deze olie zitten.

Lees meer »

Welke huidverzorging heeft je huid echt nodig?

De koude wind, het regenachtige weer en de andere vele weersveranderingen kunnen op je huid slaan. Je merkt misschien dat je een droge of schilferige huid krijgt of dat je huid sneller geïrriteerd raakt en rood wordt. Misschien merk je wel helemaal niets, maar wil je toch de nodige informatie hebben om goed voor je eigen huid te zorgen, want tenslotte is iedere huid anders.

Lees meer »

Double Cleanse of dubbele gezichtsreiniging

Ik hoor je denken, de Double Cleanse, wat is dat nou weer? Het is niks moeilijks of engs, het is gewoon een andere manier van gezichtsreiniging, namelijk met behulp van verschillende reinigers. Maar dan wel natuurlijke gezichtsreinigers, zonder alcohol, parabenen en siliconen.  

Lees meer »

Hoe verzorg ik het best mijn gezicht?

‘Gezichtsverzorging’, ‘huidverzorging', ‘skincare’, er zijn vele benamingen voor de verzorging van je gezicht en ze zijn tegenwoordig niet meer weg te denken! Steeds vaker zijn er artikelen, foto’s en filmpjes te zien over beauty en skincare routines. De verzorging van de huid wordt door vele als belangrijk ervaren en dat is positief. Je gezicht komt namelijk elke dag in aanraking met allerlei factoren, zoals zonlicht, wind, uitlaatstoffen, bacteriën of stress en het is dus belangrijk om je gezicht te beschermen en te voeden met stoffen die het nodig heeft.

Lees meer »

Hoe verzorg ik mijn gezicht tijdens reizen en vakanties?

Het is zover, de zomervakantie is aangebroken! Velen van ons gaan op een welverdiende vakantie, waarbij de nodige vakantiestress komt kijken. Wanneer je daar eenmaal doorheen bent, kun je in het vliegtuig al in vakantiestemming komen door het briesje uit de airco en eenmaal aangekomen op je reisbestemming is het zon, zee, strand.

Lees meer »

Vegan Friendly

Ik mag het Vegan Friendly logo gebruiken omdat er geen dierlijke ingrediënten in de producten van Maryve natural skin care zitten. Veganisme zorgt ervoor dat dieren niet langer gefokt of opgesloten, uitgebuit en jong dood gemaakt  hoeven te worden. Gelukkig mag er binnen de Europese Unie geen cosmetica of verzorgingsproducten meer verkocht worden die getest zijn op dieren. Toch zijn er nog veel cosmeticaproducten getest worden op dieren en dierlijke stoffen bevatten.

Lees meer »

Natuurlijke dagcrème voor de oudere huid

Een goede natuurlijke dagcrème voor de oudere huid vinden is niet makkelijk. Een oudere huid vraagt meer verzorging en je wilt vaak toch de eerste tekenen van veroudering tegengaan. En dat alles het liefst zonder onnodige toevoegingen zoals parabenen, siliconen en microplastics.

Lees meer »

Aloë Vera in natuurlijke huidverzorging

Aloë vera is een geweldige plant met zeer veel toepassingen. Als je deze plant op het eerste oog te zien krijgt, zou je denken dat er, door de stekels en puntige stengels, niets goeds van zou kunnen komen. In het geval van aloë vera is echter het tegendeel waar, aangezien het sap van deze plant zeer veel toepassingen kent. Aloë vera kent zijn oorsprong in het Midden-Oosten en vormt een een basis voor diverse drankjes, zalfjes en andere middelen die goed zijn voor het lichaam en de huid.

Lees meer »

Macadamia olie in verzorgingsproducten

Van Macadamia noten is wel bekend dat ze lekker zijn, maar omdat ze nogal duur zijn eten mensen ze toch wel wat minder vaak dan hazelnoten of ‘gewone” pinda’s. Macadamianoten bevatten heel veel olie, en gezonde vetten, veel meer dan de meeste andere noten. Omdat hier zo veel gezonde vetten en oliën in zitten maakt het macadamianoten heel erg geschikt om te eten. Maar wat veel mensen niet weten is dat ze niet alleen geschikt zijn voor consumptie maar ook om in verzorgingsproducten te verwerken.

Lees meer »