• Geschikt voor de droge & gevoelige huid
  • Gemaakt in Nederland
  • Biologische & koudgeperste ingrediënten
  • Vegan, dus pure plantkracht voor je huid
  • Gratis verzending vanaf € 50,-

Welke huidverzorging heeft je huid echt nodig?

Gepubliceerd op 15 oktober 2022 om 10:45

Welke huidverzorgng heeft je huid echt nodig?

Welke huidverzorging heeft je huid echt nodig?

De koude wind, het regenachtige weer en de andere vele weersveranderingen kunnen op je huid slaan. Je merkt misschien dat je een droge of schilferige huid krijgt of dat je huid sneller geïrriteerd raakt en rood wordt. Misschien merk je wel helemaal niets, maar wil je toch de nodige informatie hebben om goed voor je eigen huid te zorgen, want tenslotte is iedere huid anders.

 

Wat heeft je huid nu echt nodig? Welke routine hoort hier bij en welke producten kun je hiervoor het beste gebruiken? Lees snel verder, in deze blog leggen we je het allemaal uit!

 

Natuurlijke huidverzorging

Natuurlijke huidverzorging is ontzettend fijn voor elke huid, of hij nu droog, gevoelig, vochtarm of ouder is. In die zin is natuurlijke huidverzorging juist veiliger voor zulke huidtypes, omdat alle ingrediënten uit plantkracht zijn gewonnen en zoals iedereen weet: van oorsprong is de natuur er om de mens te helen en helpen.

 

Wanneer jij jezelf dus afvraagt: ‘wat heeft mijn huid nodig?’, is het antwoord natuurlijke huidverzorging! Natuurlijke huidproducten kunnen zeker in de herfst- en wintermaanden een mooie uitkomst bieden, omdat ze de huid intensief voeden en hydrateren en laat dit nu net hetgene zijn dat elke huid nodig heeft.

 

Houd je aan een goede skincare routine

Naast dat natuurlijke verzorgingsproducten aan te raden zijn, is een goede, consistent bijgehouden gezichtsroutine ook een must. Een skincare routine bijhouden is geen moeite en zeker niet als je er eenmaal aan gewend bent. Dan is het eigenlijk hartstikke leuk en kun je er een ‘ik-momentje’ van maken. Daarbij hoeft een gezichtsroutine niet over de top te zijn en kun je in drie stappen je huid al optimaal verzorgen. Niet voor niets luidt het spreekwoord ‘less is more’.

 

Het is vooral belangrijk om je gezicht goed te reinigen, kalmeren en vervolgens te verzorgen met een voedend en hydraterend product. Wanneer je deze drie stappen altijd onthoudt en je gezicht op basis hiervan verzorgt, kun je genieten van een stralende huid!

 

Kies goede huidverzorgingsproducten

Om een goede skincare routine uit te voeren en te onderhouden heb je natuurlijk goede huidverzorgingsproducten nodig en het liefst producten die onder de categorie natuurlijke huidverzorging vallen! Zoals hierboven besproken vormen de stappen reinigen, kalmeren en verzorgen de ultieme gezichtsroutine. Op basis hiervan kun je dus de producten kiezen.

 

Bij Maryve Natural Skin Care is een pakket en formule ontwikkeld speciaal op basis van deze essentiële routine die voor iedere huid nodig is. Het is de beste huidverzorging in drie stappen en bestaat uit een:

 

Intensieve Beauty Oil

De intensieve Beauty Oil is een natuurlijke gezichtsreiniger en is de eerste stap in je dagelijkse gezichtsroutine. De Maryve Beauty Oil verwijdert op een zachte manier overtollige talg, zodat je poriën niet verstopt raken en juist schoon blijven om je huid vervolgens te kalmeren en verzorgen.

 

Verfrissende gezichtslotion

Na het reinigen van je gezicht is het belangrijk om over te gaan naar de tweede stap van de skin care routine en dat is kalmeren. Een goede gezichtslotion kalmeert je huid niet alleen, maar verzorgt, zuivert, verfrist en verkoelt hem ook. Met de Maryve verfrissende gezichtslotion verwijder je tot diep in de poriën het laatste vuil en kalmeer je de huid. Daarbij zorgt de gezichtslotion ervoor dat de actieve stoffen van een gezichtscrème goed worden opgenomen.

 

Intensieve dag- en nachtcrème

De laatste stap bestaat uit het voeden en hydrateren van je huid. Onze intensieve dag- en nachtcrème is hiervoor ideaal, omdat hij de huid niet alleen verzorgt maar ook beschermt en verzacht. Overdag biedt de crème bescherming tegen weersinvloeden en ’s nachts voedt en herstelt hij je huid door intensieve hydratatie. Ook heeft deze gezichtscrème zachtmakende, anti-aging, regulerende, vochtinbrengende en herstellende eigenschappen. Een crème met een ultieme combinatie aan verzorgende eigenschappen!

 

Hopelijk kun je na het lezen van deze blog je huid blij maken. Vind je het leuk om meer blogs te lezen en wijzer te worden over jouw huid? Aarzel dan vooral niet om ook de blogs Hoe verzorg ik het best mijn gezicht en  Hoe verzorg ik mijn gezicht tijdens reizen en vakanties te lezen!

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.