• Geschikt voor de droge & gevoelige huid
  • Gemaakt in Nederland
  • Biologische & koudgeperste ingrediënten
  • Vegan, dus pure plantkracht voor je huid
  • Gratis verzending vanaf € 50,-

Vegan Friendly

Gepubliceerd op 1 juni 2022 om 10:36

Wat betekent het Vegan Friendly logo

Ik mag het Vegan Friendly logo gebruiken omdat er geen dierlijke ingrediënten in de producten van Maryve natural skin care zitten. Veganisme zorgt ervoor dat dieren niet langer gefokt of opgesloten, uitgebuit en jong dood gemaakt  hoeven te worden. 

Gelukkig mag er binnen de Europese Unie geen cosmetica of verzorgingsproducten meer verkocht worden die getest zijn op dieren. Toch zijn er nog veel cosmeticaproducten getest worden op dieren en dierlijke stoffen bevatten.

Geen dierlijke ingrediënten toegevoegd

Ik ben er trots op te kunnen zeggen dat in de producten vanMaryve natural skin care geen dierlijke ingrediënten zijn verwerkt. En dat we ook geen producten en ingrediënten hebben die getest zijn op dieren. Ik denk altijd: het kan wel zonder. En dat klopt! We hebben fijne natuurlijke huidverzorgingsproducten zonder dierproeven en dierlijke ingrediënten.

 

Maar dat is nog niet alles.

Veel van wat je op de huid smeert komt in je bloedbaan

Wist je dat 60% van alles wat je op je huid smeert in je bloedbaan terecht komt? Dan is het wel belangrijk om te letten op welke huidverzorgingsproducten je gebruikt. Ik wil mensen dan ook wat bewuster maken van wat ze op hun huid smeren. De Nederlandse Vereniging voor Veganisme wil dit ook en daarom hebben we een leuke actie bedacht.

Als jij lid bent van de Vereniging voor Veganisme, krijg je een ledenkorting van 10%. Dat is mooi meegenomen toch? De code hiervoor is: veganfriendly. Wanneer je dit invult bij je bestelling wordt die 10% korting direct verrekend.

Wil je meer weten over veganisme bekijk dan de website van Vegan Friendly hier

 

Gratis minicursus

Wil je weten welke natuurlijke ingrediënten er in onze producten zitten, klik hier. Of schrijf je in voor de gratis minicursus.

 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.