• Geschikt voor de droge & gevoelige huid
  • Gemaakt in Nederland
  • Biologische & koudgeperste ingrediënten
  • Vegan, dus pure plantkracht voor je huid
  • Gratis verzending vanaf € 50,-

Natuurlijke dagcrème voor de oudere huid

Gepubliceerd op 15 mei 2022 om 17:46

Een goede natuurlijke dagcrème voor de oudere huid vinden is niet makkelijk. Een oudere huid vraagt meer verzorging en je wilt vaak toch de eerste tekenen van veroudering tegengaan. En dat alles het liefst zonder onnodige toevoegingen zoals parabenen, siliconen en microplastics.

 

Natuurlijke dagcreme voor de oudere huid

Natuurlijke dag- & nachtcrème voor de oudere huid. Mijn ervaring met Maryve Skin care

Review en ervaringen geschreven door Yvonne Dijkstra van overyvonne.nl 

Een goede natuurlijke dagcrème of nachtcrème voor de oudere huid vinden is niet makkelijk. Een oudere huid vraagt meer verzorging en je wilt vaak toch de eerste tekenen van veroudering tegengaan. En dat alles het liefst zonder onnodige toevoegingen. Welke dagcrème is dan echt het beste? Ik testte de intensieve dag- & nachtcrème van het nieuwe Nederlandse huidverzorgingsmerk Maryve Natural Skincare. En daar werd ik heel blij van!

 

Natuurlijke dagcrème voor de oudere huid

Wanneer je opzoek gaat naar een natuurlijke dagcrème voor de oudere huid heb je veel keuze. Maar welke gezichtsverzorging doet echt iets goeds voor je huid? En hoe weet je zeker dat je alleen maar de juiste ingrediënten op je huid smeert?

Maryve Natural Skin Care is heel eerlijk en open over hun nieuwe Nederlandse huidverzorgingslijn. Ze vertellen je precies wat de ingrediënten van hun verzorgingsproducten zijn en hoe deze gemaakt worden. Wel zo eerlijk voor jezelf, je huid en de natuur.

 

Natuurlijke huidverzorging voor mensen met huidproblemen

Maryve Natural Skin Care

Maryve Natural Skin Care is ontwikkeld door de eigenaresse van de website www.biostijl.nl. Vanuit haar eigen huidproblemen en die van haar vele klanten, heeft ze een natuurlijke verzorgingslijn ontwikkeld die voor zowel de rijpere huid, de droge huid , de vochtarme huid en de gevoelige huid geschikt is.

Ze heeft mij gevraagd de dag- en nachtcrème uit te proberen. En dat heb ik graag gedaan.

 

Welke dagcrème vanaf je 40e jaar?

Sinds een aantal jaren ben ik de magische leeftijdgrens van 40 gepasseerd. En op zich is ook deze leeftijd maar een getal, maar wel een leeftijd waarop je huid veranderd. Ik merk dat mijn huid droger wordt en dat ik toch echt meer rimpels en een slappere huid krijg. Een goede gezichtscrème is dus onmisbaar!

 

Natuurlijke dagcr`1eme voor de oudere huid

De natuurlijke dagcrème van Maryve  voor de oudere huid

De gezichtscrème van Maryve belooft veel goeds: stimulering van collageen, bescherming tegen weersinvloeden en de crème zorgt voor intense hydratatie.

Door deze eigenschappen heb je voor je oudere huid verder niets nodig. Het is een dag- en nachtcrème en oog crème tegelijk. Door de collageen stimulering heeft deze crème ook een anti-age effect.

 

Mijn ervaring met de natuurlijke dagcrème

Direct bij het eerste gebruik valt mij op dat de crème heel rijk is. Of romig of hoe je het maar noemen wilt. Zonder een vettige laag op je huid achter te laten. De crème trekt makkelijk en snel in.

Ook is deze natuurlijke gezichtscrème erg zuinig in gebruik. Bij twee maal daags smeren doe ik ruim 4 weken! met één verpakking.

Mijn huid voelt soepel aan en trekt echt een stuk minder. Of het echt een anti-age effect heeft kan ik nog niet direct zeggen. Maar dat mijn huid prettig aanvoelt en niet meer de hele dag trekt, alleen daar voel ik mij alweer een stuk frisser en jonger door…

 

Verzorging van de oudere huid

De dagcrème van Maryve is onderdeel van een drie stappenplan voor gezichtsverzorging. Naast de crème heb ik ook de huidolie voor extra hydratatie en de gezichtsreiniger gebruikt. Dit hele drie stappenplan is heerlijk als complete gezichtsverzorging van de oudere huid.

 

Verzorging van de oudere huid

Wil jij ook een goede natuurlijke dagcrème voor je oudere huid?

Dan kan ik je echt aanraden op de natuurlijke producten van Maryve uit te proberen. Mijn huid voelt echt een stuk beter aan en ik vind het fijn om te weten dat ik alleen natuurlijke ingrediënten op mijn huid smeer, dat er geen microplastics en siliconen in zitten, en dat er geen dierproeven gedaan zijn om deze crème te maken.

Groetjes Yvonne Dijkstra www.overyvonne.nl

 

Alle producten van Maryve Natural Skin Care op een rij:


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.