• Geschikt voor de droge & gevoelige huid
  • Gemaakt in Nederland
  • Biologische & koudgeperste ingrediënten
  • Vegan, dus pure plantkracht voor je huid
  • Gratis verzending vanaf € 50,-

Hoe verzorg ik mijn gezicht tijdens reizen en vakanties?

Gepubliceerd op 27 juli 2022 om 20:10

Hoe verzorg ik mijn gezicht tijdens reizen en vakantie

Het is zover, de zomervakantie is aangebroken! Velen van ons gaan op een welverdiende vakantie, waarbij de nodige vakantiestress komt kijken. Wanneer je daar eenmaal doorheen bent, kun je in het vliegtuig al in vakantiestemming komen door het briesje uit de airco en eenmaal aangekomen op je reisbestemming is het zon, zee, strand.

 

Je huid heeft extra aandacht nodig

Heerlijk vakantie, alleen denkt je huid daar anders over. De vakantiestress, droge airconditioning en weersveranderingen kunnen je huid flink van slag maken en dat nu net precies in je vakantie. Je huid heeft dus extra aandacht nodig, maar hoe kun je je gezicht het beste verzorgen tijdens reizen en vakanties? In deze blog vertellen we je hoe je je stralende huid kunt behouden tijdens zulke momenten!

 

Houd een goede gezichtsroutine aan

Tijdens het reizen en de vakantie kan je verzorgingsroutine er iets anders uitzien dan normaal, vooral omdat je in een andere omgeving bent. Soms zijn we dan ook iets lakser of denken we er gewoon niet helemaal aan, maar juist op die momenten kun je extra aandacht geven aan je huidverzorging en ervoor zorgen dat je jouw routine blijft volgen.

 

Blijf je huid reinigen, zuiveren en hydrateren en doe dit minimaal twee keer per dag, bijvoorbeeld in de ochtend en avond. De Maryve Beauty Oil in combinatie met de Maryve verfrissende reinigingslotion en dag- en nachtcrème is bijvoorbeeld perfect tijdens reizen en vakanties. Met deze combinatie volg je namelijk nog steeds je natuurlijke gezichtsverzorging en een routine die niet veel tijd kost, omdat ze uit maar drie stappen bestaat. Ideaal dus!

 

Als eerste stap gebruik je de Maryve Beauty Oil voor een zachte gezichtsreiniging, de cleanser heeft namelijk een basis van pure oliën, die ervoor zorgt dat je huid soepel en gehydrateerd blijft. Extra fijn als je huid al droog is door de airco van het vliegtuig of chloor van het zwembad. Direct erna gebruik je de verfrissende reinigingslotion die een extra zachte maar toch diepe reiniging voor je poriën biedt. De lotion heeft ook een verfrissend effect, wat extra fijn is op je trip.

 

De laatste stap, hydratatie, is de sleutel tot het behoud van je zon gebruinde, glanzende huid. Met de Maryve dag- en nachtcrème ben je verzekerd van de hydratatie en bescherming die je nodig hebt. De crème herstelt namelijk de huidbalans en beschermt tegen weersinvloeden. Precies wat je nodig hebt tijdens je vakantie, na bijvoorbeeld een dagje strand!

 

Smeren is jouw beste vriend

Om een geïrriteerde huid of andere huidproblemen te voorkomen is het belangrijk om te smeren, smeren en nog eens smeren. Smeer desnoods tussendoor bij, je huid droogt ontzettend snel uit door de zon, het zeewater en de warmte. Probeer jezelf na het zwemmen meteen goed af te spoelen en smeer bij met je hydraterende crème. Op deze manier krijgt je gezicht niet echt de kans om uit te drogen, omdat het na het zwemmen meteen wordt hersteld en verzorgd.

 

Blijf gehydrateerd

Blijf gehydrateerd

Naast een goede gezichtsverzorgingsroutine voor een gezonde huid, is het ook belangrijk om van binnenuit te hydrateren. Nu heb je dit waarschijnlijk al tig keer gehoord, maar het wordt niet voor niets gezegd! Wanneer je genoeg water drinkt en veel vocht bevattende groenten eet, zoals komkommer, in combinatie met je skincare routine, doe je jezelf een groot plezier en straalt het resultaat letterlijk van je af.

 

Ga voorbereid op vakantie en bekijk onze webshop met natuurlijke verzorgingsproducten. Onze producten zijn geschikt voor alle huidtypen en maar met name zeer verzachtend voor de droge, gevoelige en rijpere huid.

 

Gratis minicursus

Bekijk welke natuurlijke ingrediënten er in onze producten zitten. Of schrijf je in voor de gratis minicursus.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.