• Geschikt voor de droge & gevoelige huid
  • Gemaakt in Nederland
  • Biologische & koudgeperste ingrediënten
  • Vegan, dus pure plantkracht voor je huid
  • Gratis verzending vanaf € 50,-

Hoe verzorg ik het best mijn gezicht?

Gepubliceerd op 21 augustus 2022 om 12:36

Hoe verzorg ik het best mijn gezicht?

‘Gezichtsverzorging’, ‘huidverzorging', ‘skincare’, er zijn vele benamingen voor de verzorging van je gezicht en ze zijn tegenwoordig niet meer weg te denken! Steeds vaker zijn er artikelen, foto’s en filmpjes te zien over beauty en skincare routines. De verzorging van de huid wordt door vele als belangrijk ervaren en dat is positief. Je gezicht komt namelijk elke dag in aanraking met allerlei factoren, zoals zonlicht, wind, uitlaatstoffen, bacteriën of stress en het is dus belangrijk om je gezicht te beschermen en te voeden met stoffen die het nodig heeft.

 

Een goede gezichtsverzorging maakt deel uit van een gezonde levensstijl en vertaalt zich in zelfvertrouwen. Inmiddels zijn er vele huidverzorgingsproducten en zie je soms door de bomen het bos niet meer, want hoe verzorg je je gezicht nu het beste en wat heb je er allemaal voor nodig? In deze blog vertel ik alles wat je moet weten om een stralende huid te krijgen!

 

Gebruik natuurlijke verzorgingsproducten

Allereerst is het belangrijk om een natuurlijke skincare routine te hebben. Een natuurlijke huidverzorging met pure, biologische ingrediënten is het beste voor iedere huid. Aan de doorsnee huidverzorgingsproducten worden namelijk vaak nog chemische stoffen toegevoegd die je huid alleen maar uit balans kunnen brengen, vooral als je een huid hebt die nog net dat extra stukje verzorging nodig heeft. Natuurlijke producten voorkomen dus irritatie en zijn nog beter voor het milieu ook! Je huid is uiteindelijk ook van zichzelf natuurlijk, dus logischerwijs reageert hij beter op natuurlijke verzorgingsproducten.

 

De ultieme natuurlijke gezichtsverzorging routine

Dé sleutel tot een gezonde huid is dus eigenlijk gewoon het gebruik van natuurlijke verzorgingsproducten, zoals bijvoorbeeld de producten in onze webshop. Voeg daarbij nog een skincare routine toe die je dagelijks herhaalt en je huid zal blijvend stralen.

 

Een natuurlijke gezichtsverzorgingsroutine hoeft helemaal niet veel tijd te kosten en kan juist jouw relaxmomentje van de dag zijn. Een goede en gezonde skincare routine bestaat eigenlijk altijd uit reinigen, zuiveren en hydrateren. We leggen je stap voor stap uit wat je moet doen en kunt gebruiken voor jouw ideale gezichtsverzorgingsroutine.

 

Stap 1: Reinig altijd je gezicht

Je huid komt elke dag in aanraking met vuil en allerlei bacteriën. Het is dus een must om je gezicht iedere dag te reinigen om te voorkomen dat je verstopte of geïrriteerde poriën krijgt. Een ideale gezichtsreiniger is bijvoorbeeld de Maryve Beauty Oil. Deze gezichtsreiniger is een cleanser op basis van biologische oliën die je huid op een zachte manier reinigt, soepel houdt en hydrateert. Dit maakt de cleanser dus perfect voor elke huidtype! 

 

Stap 2: Kalmeer en zuiver

Na het reinigen is het altijd belangrijk om je gezicht meteen te kalmeren en te zuiveren, zodat de laatste stukjes vuil uit de poriën worden verwijderd en je gezicht wordt voorbereid om de hydratatie en verzorging uit je crème goed op te nemen. De Maryve reinigingslotion op basis van plantenextracten is perfect voor een milde en diepe reiniging en ruikt bovendien heerlijk, waardoor je huid extra wordt verfrist.

 

Een zuivere, schone huid zorgt ervoor dat verzorgingsproducten beter opgenomen kunnen worden en daardoor ook alle voedende stoffen die erin zitten. Dit resulteert in een mooie gave en gezonde huid.

 

Stap 3: Sluit af met hydratatie en verzorging

To seal the deal is een hydraterende en verzorgende crème onmisbaar. Die beschermt je gezicht namelijk tegen alle invloeden van buitenaf. De Maryve natuurlijke dag- en nachtcrème is hier perfect voor en slaat meteen twee vliegen in één klap. De crème beschermt je namelijk overdag tegen weersinvloeden en in de nacht geeft hij de intensieve hydratatie die je huid nodig heeft.

 

In onze webshop vind je alle producten die vermeld zijn in deze blog. Onze natuurlijke verzorgingsproducten zijn geschikt voor alle huidtypen en zeer verzachtend voor de droge, gevoelige en rijpere huid. Start vandaag nog met je huidverzorging voor een gezonde en stralende huid!


«   »