• Geschikt voor de droge & gevoelige huid
  • Gemaakt in Nederland
  • Biologische & koudgeperste ingrediënten
  • Vegan, dus pure plantkracht voor je huid
  • Gratis verzending vanaf € 50,-

Double Cleanse of dubbele gezichtsreiniging

Gepubliceerd op 17 september 2022 om 19:42

Double cleanse of dubbele gezichtsreiniging

De Double Cleanse

Ik hoor je denken, de Double Cleanse, wat is dat nou weer? Het is niks moeilijks of engs, het is gewoon een andere manier van gezichtsreiniging, namelijk met behulp van verschillende reinigers. Maar dan wel natuurlijke gezichtsreinigers, zonder alcohol, parabenen en siliconen.  

Het voordeel hiervan is dat je ook echt al het vuil van je huid verwijdert. Double Cleansing is niet nieuw maar momenteel wel erg hot!

 

Waarom je huid reinigen

Waarom zou je eigenlijk je huid moeten reinigen? Het reinigen van je huid is erg belangrijk want een schone huid is namelijk de basis van een goede huidverzorging. Onzuiverheden moeten van je gezicht worden verwijderd, zodat de ingrediënten in je serum, dag- of nachtcrème beter kunnen worden opgenomen door de huid.

Dan is hier de Double Cleanse! De beste gezichtsreiniging voor een stralende huid zonder het gebruik van nare chemische stoffen, voor een gezonde en stralende huid die in balans is. 

 

Double cleanse is de beste reiniging van je gezicht

Double Cleanse of doucle Cleansing betekent niets anders dan dubbele reiniging van je gezicht. Het betekent dat je je gezicht met verschillende cleansers na elkaar reinigt. Je begint met een gezichtsreiniger op basis van olie en daarna reinig je je gezicht nog een keer met een gezichtsreiniger op basis van water.

 

Een oil cleanser is een gezichtsreiniger op basis van olie

Een oil cleanser is een reiniger op basis van olie. Met de reiniger op basis van olie verwijder je het vuil aan de oppervlakte van je gezicht, zoals make-up en talg. De tweede reiniger, die op basis van water, zorgt voor reiniging en zuivering tot diep in de poriën, om de laatste restjes van vuil en onzuiverheden te verwijderen.

 

Hoe vaak moet je je gezicht renigen?

Zoals je weet, heeft onze huid gedurende de dag veel te verduren. Vuil, stof, uitlaatgassen, make-up, talg en zweet kunnen hem behoorlijk verontreinigen. Daarom is het belangrijk om je huid in elk geval één keer (’s avonds) maar liever twee keer per dag te reinigen (’s morgens en ‘s avonds).

 

Double Cleansing producten voor alle huidtypen

Natuurlijke gezichtsreiniging zonder alcohol en parabenen voor een zuiverende en herstellende werking.

De reinigingsolie is geschikt voor alle huidtypen maar in het bijzonder voor een droge, schilferige, gevoelige en geïrriteerde huid, kortom de kwetsbare huid, en kan dus ook gebruikt worden voor de meest gevoelige huid.

De natuurlijke reinigingslotion is eveneens geschikt voor alle huidtypen en kan gebruikt worden na de reinigingsolie. Deze verfrissende reinigingslotion herstelt de pH-waarde van je huid, waardoor die weer in balans komt.

 

Kortom, double cleansing herstelt de balans van je huid en reinigt hem huid tot diep in de poriën voor een zuivere, schone en glanzende look!

Pure plantkracht voor je huid!

 

Zo doe je een Double Cleanse

Ik ga hier even uitleggen hoe je het beste een double cleanse kunt doen.

1. De reinigingsolie masseer je op de huid van je gezicht en laat deze even inwerken

2. Met een natte, warme washand of een reinigingspad wrijf je de olie van je gezicht.

3. Druppel de reinigingslotion op een reinigingspad om je huid een extra keer te zuiveren en schoon te maken. 

 

Een schoon gezicht voor een stralende huid

Als je deze stappen hebt genomen is je huid zuiver en schoon tot diep in de poriën, en kan er een gezichtscrème worden aangebracht om je skincare routine af te ronden. Dat is dus de Double Cleanse.

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.