• Handgemaakt in Nederland
  • Geschikt voor de droge- en gevoelige huid
  • Biologische en koudgeperste ingrediënten
  • Pure plantkracht voor je huid
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
Home » Gezichtsverzorging

Natuurlijke gezichtsverzorging

De huid van je gezicht is vaak erg kwetsbaar. Hij moet iedere dag behoorlijk wat uitdagingen aangaan, zoals luchtvervuiling , uv-straling, centrale verwarming en stress. Een goede reden om je gezicht extra bescherming en voeding te geven als hij het nodig heeft. We hebben hiervoor een zeer intensieve dag- en nachtcrème ontwikkeld. Deze crème is pure plantkracht voor je huid. Geschikt voor alle huidtypen , maar in het bijzonder voor de droge en gevoelige huid. Ook zeer geschikt voor de wat oudere huid, 40+. Overdag biedt hij bescherming tegen weersinvloeden en 's nachts voedt en herstelt hij je huid en zorgt voor intense hydratatie. Daarnaast is hij ook nog eens gemakkelijk en erg zuinig in het gebruik. Deze intensieve gezichtscrème is een echte multitasker, je hebt geen aparte dagcrème, nachtcrème, oogcrème of zelfs anti-aging crème meer nodig. Deze intensieve dag- en nachtcrème kan als zodanig worden gebruikt. 

 

Echt een weldaad voor je huid, met pure plantkracht!

Een natuurlijke gezichtsverzorging verzorging met beschermende en voedende eigenschappen. Het zijn als het ware twee skincare producten in één. Beschertm je huid overdag, voedt en herstelt je huid in de nacht.

Deze natuurlijke gezichtscrème herstelt de huidbalans, zodat een droge huid, roodheid en irritatie waarschijnlijk snel tot het verleden gaan behoren. 

*Geschikt voor alle huidtypen, maar is zeer verzachtend voor de droge en gevoelige huid. 

*Te gebruiken als dagcreme, nachtcrème, oogcreme en  anti-aging crème

* zuinig in het gebruik

 

*Inhoud: 50 ml.

 


Klik hier voor een volledige omschrijving van de intensieve dag- & nachtcrème.

Intensieve dag- en nachtcrème

De huid van je gezicht is vaak erg kwetsbaar. Hij moet iedere dag behoorlijk wat uitdagingen aangaan, zoals luchtvervuiling , uv-straling, centrale verwarming en stress. Een goede reden om je gezicht extra bescherming en voeding te geven als hij het nodig heeft. We hebben hiervoor een zeer intensieve dag- en nachtcrème ontwikkeld. Deze crème is pure plantkracht voor je huid. Geschikt voor alle huidtypen , maar in het bijzonder de droge en gevoelige huid. Ook zeer geschikt voor de wat oudere huid 40+. Overdag biedt hij bescherming tegen weersinvloeden en 's nachts voedt en herstelt hij je huid en zorgt voor intense hydratatie. Daarnaast is hij ook nog eens gemakkelijk en erg zuinig in het gebruik. Deze intensieve gezichtscrème is een echte multitasker, je hebt geen aparte dagcrème, nachtcrème, oogcrème of zelfs anti-aging crème meer nodig. Deze intensieve dag- en nachtcrème kan als zodanig worden gebruikt. 

Echt een weldaad voor je huid, met pure plantkracht!

 

Intensieve beauty oil

Deze natuurlijke olie geeft je huid een gezonde boost. Ideaal te gebruiken bij droge, ruwe en schrale huid. Maar deze huidolie is ook zeer geschikt bij de verzorging van zwangerschapsstriemen én bij litteken herstel. Helpt de droge en ruwe huid weer zacht te maken, helpt de huid elastisch te houden en last but not least voedt en beschermt deze huidolie zeer intens je huid.

Maar dat is nog niet alles. Deze heerlijke veelzijdige huidolie is een echte multi-tasker en te gebruiken als:

- gezichtsreinigingsolie / cleansing oil

- make-up remover

- huidolie

- haarolie

- massageolie

- badolie

- scheerolie

- nagelriemolie

Gemaakt met pure ingrediënten zoals onder andere biologische zonnebloem olie, macademia olie, jojoba olie, arganolie en rozenbottel olie. Koudgeperst, omdat alleen dan de essentiële werkstoffen behouden blijvenEcht een weldaad voor je huid (en haar) met pure plantkracht!