• geschikt voor de droge- en gevoelige huid
  • biologische en koudgeperste ingrediënten
  • handgemaakt in Nederland
  • Pure plantkracht voor je huid
  • gratis verzending vanaf € 75,-
Home » Huidproblemen

Huidproblemen

 

Goede huidverzorging stopt natuurlijk niet bij je gezicht maar heb je voor je hele lichaam nodig. Wanneer je bijvoorbeeld een droge en gevoelige huid hebt, heb je vaak niet alleen in je gezicht maar ook op andere delen van je lichaam last van  droge plekken, irritaties en andere problemen. Omdat veel mensen met deze problemen rondlopen hebben we bij Maryve Natural Skin Care niet alleen verzorgingsproducten voor je gezicht, maar voor je hele lichaam, die de huidbalans herstellen, je huid verzorgen en hem beschermen. Alle producten zijn pH neutraal, gemaakt met natuurlijke en biologische ingrediënten.  De koudgeperste oliën en boters voeden je huid intensief en zorgen voor een optimaal herstel en evenwichtige vochtbalans.  Al onze producten werken ook voor een droge huid, een gevoelige huid en een geïrriteerde huid, en zijn daarom geschikt voor elk huidtype!

Een droge huid, gevoelige huid of een geïrriteerde huid?

Tegenwoordig hebben veel mensen last van huidproblemen zoals bijvoorbeeld een droge huid, huidirritatie, een gevoelige huid, een jeukende huid of nog een ander huidprobleem. 

 Veel mensen denken dat er niets aan te doen is, maar wanneer je last hebt van huidproblemen probeer dan eens de huidverzorgingsproducten van Maryve Natural Skin Care. Ze zijn geschikt voor alle huidtypen, maar erg verzachtend voor de (zeer) droge huid, de gevoelige huid en de geïrriteerde huid.

Je kunt eerst ook een tester bestellen, zodat je kan ontdekken of het voor jouw huid een oplossing kan bieden.  Onze veelzijdige producten met pure, koudgeperste oliën staat garant voor heerlijk zachte lichaamsverzorging in optima forma voor een stralende en gezonde huid!

100% natuurlijk

De natuurlijke producten van Maryve Natural Skin Care zitten boordevol biologische oliën, extracten en boters. Uiteraard bevatten onze producten geen sulfaten, siliconen, microplastics, geen gentechnologie, geen synthetische conserveermiddelen en zijn ze vrij van dierlijke ingrediënten.

 

Alle ingrediënten in onze producten zijn met zorg uitgekozen op bewezen effectiviteit en werkzaamheid.

 

Maryve Natural Skin Care:

- 100% natuurlijke ingrediënten

- pH neutraal

- geschikt voor alle huidtypen

- verzachtend voor de kwetsbare huid

- biologische en koudgeperste ingrediënten

- ingrediënten van topkwaliteit

- geschikt voor veganisten

- geen microplastics en nanoplastics 

- geen sulfaten zoals SLS en SLES

- geen parabenen

- geen siliconen

- geen minerale oliën

- wordt ambachtelijk gemaakt in Nederland

- geen kunstmatige geur- en kleurstoffen

- geen kunstmatige conserveermiddelen

- geen genetisch gemanipuleerde ingrediënten

- geen dierproeven

- dermatologisch getest

Je huid goed behandelen met pure plantkracht

Iedere dag maak je zelf bepaalde keuzes. Veelal  bewuste keuzes om bijvoorbeeld meer te bewegen en gezonder/biologisch te eten. Kortom om gewoon gezonder te leven. Maar wist jij dat 60% van alles wat je op je huid smeert in je bloedbaan terecht komt? Dan is het best wel belangrijk om te letten op je huidverzorgingsproducten. Maryve Natural Skin Care heeft dan ook alleen maar natuurzuivere ingrediënten in haar producten. 100% van de ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong

Pure plantkracht voor je huid!

Wil je een tester aanvragen? Dat kan. 

Klik hier voor meer informatie

 

Een (zeer) droge huid heeft extra aandacht nodig

Een droge huid komt niet alleen voor in het gezicht, maar komt ook vaak voor op lichaamsdelen zoals ellebogen, knieën of schenen. Dit komt omdat de talgklieren soms niet (meer) goed functioneren. De talgproductie daalt, soms behoorlijk, naarmate je ouder wordt. Je huid dan ook meer verzorging nodig. Wanneer de herfst zich aandient, en de wintermaanden voor de deur staan krijgen veel mensen een nog drogere huid. Kou onttrekt namelijk vocht aan de huid, en je talgklieren produceren minder talg. Centrale verwarming is ook een grote boosdoener, en droogt je huid nog eens sneller uit dan normaal.

 

Ga in de koude maanden van het jaar dan ook extra aandacht aan je huid besteden. Verwen je droge huid of zeer droge huid met een verzorgende crème of huidolie. Je huid zal je er erg dankbaar voor zijn. 

 

Maak jij je huid blij?