• Geschikt voor de droge & gevoelige huid
  • Gemaakt in Nederland
  • Biologische & koudgeperste ingrediënten
  • Vegan, dus pure plantkracht voor je huid
  • Gratis verzending vanaf € 50,-

Huidproblemen

Huidproblemen

Veel mensen lopen met huidproblemen rond

Veel mensen blijven rondlopen met huidproblemen omdat ze denken dat er niet veel aan te veranderen valt.
Maar de natuurlijke huidverzorging vol biologische ingrediënten van Maryve Natural Skin Care kan vaak wel een oplossing bieden.

 

Goede natuurlijke huidverzorging bomvol biologische ingrediënten

Goede huidverzorging stopt natuurlijk niet bij je gezicht maar heb je voor je hele lichaam nodig. Wanneer je bijvoorbeeld een droge en gevoelige huid hebt, heb je vaak niet alleen in je gezicht maar ook op andere delen van je lichaam last van  droge plekken, irritaties, rode huid, schilfers en andere problemen. Omdat veel mensen met deze problemen rondlopen hebben we bij Maryve Natural Skin Care niet alleen natuurlijke verzorgingsproducten voor je gezicht, maar voor je hele lichaam, die de huidbalans herstellen, je huid verzorgen en hem beschermen. Alle producten zijn pH neutraal, gemaakt met natuurlijke en biologische ingrediënten. De koudgeperste oliën en boters voeden je huid intensief en zorgen voor een optimaal herstel en evenwichtige vochtbalans.  Al onze producten werken ook voor een droge huid, een gevoelige huid en een geïrriteerde huid, en zijn daarom geschikt voor elk huidtype!

Een droge huid, een gevoelige huid of een geïrriteerde huid?

Tegenwoordig hebben veel mensen last van huidproblemen zoals bijvoorbeeld een droge huid, huidirritatie, een gevoelige huid, een jeukende huid of nog een ander huidprobleem. 

Men denkt dat er niets aan te doen is, maar wanneer je last hebt van huidproblemen probeer dan eens de natuurlijke  huidverzorgingsproducten van Maryve Natural Skin Care. Ze zijn geschikt voor alle huidtypen, maar zeer verzachtend voor de (zeer) droge huid, de gevoelige huid, de geïrriteerde huid, de vochtarme huid of de rijpere huid.

Je kunt eerst ook een tester bestellen, zodat je kan ontdekken of het voor jouw huid een oplossing kan bieden.  Onze veelzijdige producten met pure, koudgeperste oliën staat garant voor heerlijk zachte lichaamsverzorging in optima forma voor een stralende en gezonde huid!

Geen jeukende huid meer

100% natuurlijke huidverzorging

De natuurlijke huidverzorgingsproducten van Maryve Natural Skin Care zitten boordevol biologische oliën, extracten en boters. Uiteraard bevatten onze producten geen sulfaten, siliconen, geen microplastics, geen gentechnologie, geen synthetische conserveermiddelen, geen dierproeven en zijn ze vrij dierlijke ingrediënten. Vegan huidverzorging bomvol biologische ingrediënten gemaakt in Nederland. 

Maakt je huid blij!

 

 

Alle ingrediënten in onze producten zijn met zorg uitgekozen op bewezen effectiviteit en werkzaamheid.

 

 

Maryve Natural Skin Care:

 100% natuurlijke ingrediënten

Gemaakt in Nederland

Biologische ingrediënten

Koudgeperste ingrediënten

pH neutraal

Geschikt voor alle huidtypen

verzachtend voor de droge en gevoelige huid

Huidverbeterend

 

 

 

Je huid goed behandelen zonder kunstmatige toevoegingen 

Iedere dag maak je zelf bepaalde keuzes. Veelal  bewuste keuzes om bijvoorbeeld meer te bewegen en gezonder/biologisch te eten. Kortom om gewoon gezonder te leven. Maar wist jij dat 60% van alles wat je op je huid smeert in je bloedbaan terecht komt? Dan is het best wel belangrijk om te letten op je huidverzorgingsproducten. Maryve Natural Skin Care heeft dan ook alleen maar natuurzuivere ingrediënten in haar producten. 100% van de ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong. 

 

Veganistisch

Dierproefvrij

Geen microplastics en nanoplastics 

Geen siliconen 

Geen sulfaten

Geen parabenen

Geen minerale oliën

Geen kunstmatige geur- en kleurstoffen

Geen kunstmatige conserveermiddelen

Geen genetisch gemanipuleerde ingrediënten

een goed recyclebare verpakking

Pure plantkracht voor je huid!

Geen rode huid meer

 

 

Wil jij weten wat je allemaal op je huid smeert?  Schrijf je in voor de gratis minicursus maak jij je huid blij?

 

 

Meer weten of advies nodig?

 

Wil je meer weten over de ingrediënten van onze natuurlijke huidverzorgingsproducten? Of wil je persoonlijk advies? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag!