• Handgemaakt in Nederland
  • Geschikt voor de droge- en gevoelige huid
  • Biologische en koudgeperste ingrediënten
  • Pure plantkracht voor je huid
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
Home » Huidproblemen » Geïrriteerde huid

Huidirritatie

Huidirritatie komt vaak voor, vaker dan je denkt. En iedereen heeft er op zijn eigen manier last van. Heb je een licht geirriteerde huid dan valt het nog wel mee, maar is je huid zeer geïrriteerd dan krijg je allerlei vervelende klachten. Soms word irritatie van de huid wel verward met een allergie

Een zeer geïrriteerde huid

een zeer geïrriteerde huid kan erg oncomfortabel en zelfs pijnlijk aanvoelen. De huid barrière is uit balans en kan leiden tot een rode huid, een schilferige huid, een jeukende huid,  huiduitslag en rode bultjes. Wanneer je te agressieve huidverzorging gebruikt kan deze irritatie van de huid leiden tot ontstekingen. 

Zachte, natuurlijke huidverzorging

De buitenste laag van je huid bestaat vooral uit talg en vet. Wanneer deze vetten of het talg verdwijnen gaat de huid vocht verliezen en ontstaat er een droge- en soms een geïrriteerde huid. 

 

wanneer je zachte en verzorgende producten gebruikt dan kan de huid barrière zich weer snel herstellen. 

Huidverzorging zonder irriterende stoffen

Bij Maryve natural skin care hebben we er bewust voor gekozen om uitsluitend hoogwaardige ingrediënten te gebruiken die de kwetsbare huid, zoals een geirriteerde huid of een droge- en gevoelige huid niet nog meer irriteren zodat ze de huid niet nog droger of roder maken.

Natuurlijke oliën en platextracten verzachten, voeden en herstellen de huid, zodat je droge huid er snel beter uit gaat zien. 

 

PURE PLANTKRACHT VOOR JE HUID!