• Handgemaakt in Nederland
  • Geschikt voor de droge- en gevoelige huid
  • Biologische en koudgeperste ingrediënten
  • Pure plantkracht voor je huid
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
Home » Huidproblemen » Gevoelige huid

Gevoelige huid verzorgen

Gevoelige huid

Je gevoelige huid verzorgen en natuurlijk in balans brengen

Je gevoelige huid verzorgen en weer in balans brengen helpt huidirritatie voorkomen. Maar hoe verzorg je je gevoelige huid echt goed en welke verzorgingsproducten verzorgen zonder te irriteren? Wij helpen je met tips en de juiste natuurlijke producten waardoor je huid weer gaat stralen!

Tips om je gevoelige huid te verzorgen

Een gevoelige huid is uit balans door verstoring van de natuurlijke huidbarrière. Hierdoor raakt de huid snel geïrriteerd. Om je huid te herstellen is de juiste verzorging belangrijk. En dat begint met het ontdekken van de oorzaak van je gevoelige huid.

 

Oorzaken van een gevoelige huid

Voor het goed verzorgen van je gevoelige huid, is het  belangrijk om te weten wat jouw huid uit balans brengt. Een gevoelige huid kan erfelijk bepaald zijn maar ook omgevingsfactoren, hormonen of je leefstijl kunnen zorgen voor een gevoelige huid. Of gebruik je medicijnen die de natuurlijke balans van je huid verstoren? Wat de oorzaak ook is, het voorkomen van huidirritatie is erg belangrijk. 

 

Wat kun jezelf doen bij een gevoelige huid?

Door goed voor jezelf en je huid te zorgen, kun je een gevoelige en geïrriteerde huid verminderen of voorkomen:

1. Let op je voeding: Zorg voor voldoende vocht en juiste voedingsstoffen. Drink daarom genoeg water en eet zoveel   mogelijk gezonde, bij voorkeur biologische, producten.

2.  Reinig je huid goed: gebruik hiervoor natuurlijke huidverzorgingsproducten zonder toevoegingen: Tip: gebruik hiervoor ons speciaal ontwikkelde driestappenplan voor natuurlijke gezichtsverzorging!

3.  Zorg voor een goede doorbloeding van je huid: douche afwisselend met warm en koud water en gebruik verzorgingsproducten met bijvoorbeeld rozemarijn.

4.  Bescherm je huid tegen weersomstandigheden: felle wind en zon irriteren je huid. Gebruik verzorgingsproducten die je huid goed beschermen.

 

Natuurlijke verzorging van de gevoelige huid

 

Naast het voorkomen van huidirritatie zijn de juiste verzorgingsproducten belangrijk. Door gebruik te maken van de 100% natuurlijke verzorgingsproducten van Maryve Natural Skin Care  zorg je op een natuurlijke manier voor herstel en bescherming van je huid zonder synthetische toevoegingen.

En doordat onze ingrediënten koud geperst worden, blijven alle essentiële werkstoffen behouden. Hierdoor zitten onze producten vol goede voedingsstoffen voor je huid!

 

Ingrediënten die je huid beschermen

Onze gezichtscrème voor de gevoelige huid bevat onder andere jojaba olie voor een betere vochtregulatie, rozemarijn voor het stimuleren van de doorbloeding en rozenbottel voor cel vernieuwing.

Door gebruik te maken van deze ingrediënten hebben we een gezichtscrème ontwikkeld die de balans van je huid herstelt. En daarmee is onze gezichtscrème uitermate geschikt voor de gevoelige en snel geïrriteerde huid. Voor mannen, vrouwen en kinderen!

 

Natuurlijke huidverzorging voor je hele lijf!

Naast de natuurlijke gezichtsverzorging voor de gevoelige huid hebben we huidverzorgingsproducten voor je hele lijf ontwikkeld. Alle producten zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten die helpen om jouw huid natuurlijk in balans te brengen.

Wil jij ook blij worden van je huid? In onze webshop bestel je gemakkelijk alle producten die jij nodig hebt. Wil je graag persoonlijk advies? Neem gerust contact met ons op.

 

Gratis minicursus

Laat een gevoelige huid je leven niet bepalen, maar doe er gewoon iets aan met de natuurlijke producten van Maryve natural skin care. Je huid zal je dankbaar zijn!

Wil je weten welke natuurlijke ingrediënten er in onze producten zitten, klik hier. Of schrijf je in voor de gratis minicursus maak jij je huid blij?