• Handgemaakt in Nederland
  • Geschikt voor de droge- en gevoelige huid
  • Biologische en koudgeperste ingrediënten
  • Pure plantkracht voor je huid
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
Home » Lichaamsverzorging

Natuurlijke lichaamsverzorging

Intensieve beauty oil

Onze intensieve Beauty oil is een natuurlijke huidolie die je huid een gezonde boost geeft waardoor je huid weer gaat stralen.

Deze huidolie is ideaal om te gebruiken bij een droge, ruwe en schrale huid die wordt veroorzaakt door invloeden van buitenaf, zoals de weersomstandigheden, airconditioning en centrale verwarming, die je huid danig kunnen uitdrogen. Maar dat niet alleen. Deze intensieve beauty oil is ook zeer geschikt voor het verzorgen van zwangerschapsstriemen en littekens.  Oude en nieuwe littekens verminderen zichtbaar en striae (huidstriemen) wordt tegengegaan wanneer de olie gebruikt wordt tijdens de zwangerschap, pubertijd of tijdens gewichtstoename. Ook kan deze olie bestaande huidstriemen zichtbaar verminderen. 

Het is eigenlijk een zeer multifunctionele huidolie die je voor vele toepassingen  kunt gebruiken zoals ook bijvoorbeeld voor

als gezichtsserum, als reinigingsolie voor je gezicht en 

 

Onze intensieve Beauty oil helpt dus niet alleen de droge en ruwe huid weer zacht en elastisch te maken, en hij heeft een intens voedende, hydraterende en beschermende werking. We gaan diverse toepassingen hier voor je op een rijtje zetten.

Je kan deze intensieve beauty oil gebruiken als:

- gezichtsserum

- gezicht reinigingsolie (cleansing oil) en make-up remover

- huidolie

- haarolie

- badolie

- massageolie voor jezelf of je baby

- scheerolie

- nagelriemolie 

 

 

Gemaakt met pure ingrediënten zoals onder andere biologische zonnebloem olie, macademia olie, jojoba olie, arganolie en rozenbottel olie. Koudgeperst, omdat alleen dan de essentiële werkstoffen behouden blijvenEcht een weldaad voor je huid (en haar) met pure plantkracht!