• Geschikt voor de droge & gevoelige huid
  • Gemaakt in Nederland
  • Biologische & koudgeperste ingrediënten
  • Vegan, dus pure plantkracht voor je huid
  • Gratis verzending vanaf € 50,-

Natuurlijke gezichtsverzorging

De huid van je gezicht is vaak erg kwetsbaar. Hij moet iedere dag behoorlijk wat uitdagingen aangaan, zoals luchtvervuiling , uv-straling, centrale verwarming en stress. Een goede reden om je gezicht extra bescherming en voeding te geven als hij het nodig heeft. We hebben hiervoor een zeer intensieve dag- en nachtcrème ontwikkeld. Deze crème is een echte multitasker en pure plantkracht voor je huid! Geschikt voor alle huidtypen, maar in het bijzonder voor de droge en gevoelige huid. Ook zeer geschikt voor de wat oudere huid, 40+. Overdag biedt hij bescherming tegen weersinvloeden en 's nachts voedt en herstelt hij je huid en zorgt voor intense hydratatie. Daarnaast is hij ook nog eens gemakkelijk en erg zuinig in het gebruik. Je hebt geen aparte dagcrème, nachtcrème of zelfs oogcrème nodig. Deze intensieve dag- & nachtcrème is voldoende.

 

Heerlijke natuurlijke gezichtsverzorging, met pure plantkracht, daar wordt je huid blij van!

BESCHERMEN EN VERZORGEN VAN EEN DROGE & GEVOELIGE HUID

Een intensieve dag- & nachtcrème met een samenstelling die volledig is afgestemd op de juiste balans van je huid. Je huid wordt optimaal verzorgd en beschermd en de vochtbalans wordt gereguleerd. Deze gezichtscrème  zit vol met rijke oliën en boters zoals Argan olie,  Macadamia olie, Jojoba olie en shea boter. Deze crème is zacht en romig en smeert goed uit, dus zuinig in het gebruik.

 

✔ Geschikt voor alle huidtypes

✔ Verzachtend voor de gevoelige huid 

✔ Verzorgende voor de droge huid

✔ Een dagcrème & een nachtcrème

✔ Op basis van Macadamia olie, Arganolie, Shea boter en Jojoba olie

✔ Hydrateert, voedt en herstelt

 

Inhoud: 50 ml.

 

GEBRUIKSAANWIJZING

's Morgens en 's avonds dun aanbrengen op een schone en gereinigde huid.

Gebruik voor een goede reiniging de Beauty Oil en Reinigingslotion

Intensieve dag- en nachtcrème

De huid van je gezicht is vaak erg kwetsbaar. Hij heeft vaak wat extra bescherming nodig door externe factoren zoals bijvoorbeeld luchtvervuiling, uv-straling, centrale verwarming en stress. Een goede reden om je gezicht extra bescherming en voeding te geven als hij het nodig heeft. We hebben hiervoor een zeer intensieve dag- en nachtcrèmeontwikkeld. Deze crème is pure plantkracht voor je huid. Geschikt voor alle huidtypen , maar in het bijzonder de droge en gevoelige huid. Ook zeer geschikt voor de wat oudere huid 40+. Overdag biedt hij bescherming tegen weersinvloeden en 's nachts voedt en herstelt hij je huid en zorgt voor intense hydratatie. Daarnaast is hij ook nog eens gemakkelijk en erg zuinig in het gebruik. Deze intensieve gezichtscrème is een echte multitasker, je hebt geen aparte dagcrème, nachtcrème, oogcrème of zelfs anti-aging crème meer nodig. Deze intensieve dag- en nachtcrème kan als zodanig worden gebruikt. 

Echt een weldaad voor je huid, met pure plantkracht!

 

Intensieve beauty oil

Deze natuurlijke olie geeft je huid een gezonde boost. Ideaal te gebruiken bij droge, ruwe en schrale huid. Maar deze huidolie is ook zeer geschikt bij de verzorging van zwangerschapsstriemen én bij litteken herstel. Helpt de droge en ruwe huid weer zacht te maken, helpt de huid elastisch te houden en last but not least voedt en beschermt deze huidolie zeer intens je huid.

Maar dat is nog niet alles. Deze heerlijke veelzijdige huidolie is een echte multi-tasker en te gebruiken als:

- gezichtsreinigingsolie / cleansing oil

- make-up remover

- huidolie

- haarolie

- massageolie

- badolie

- scheerolie

- nagelriemolie

Gemaakt met pure ingrediënten zoals onder andere biologische zonnebloem olie, macademia olie, jojoba olie, arganolie en rozenbottel olie. Koudgeperst, omdat alleen dan de essentiële werkstoffen behouden blijvenEcht een weldaad voor je huid (en haar) met pure plantkracht!