• Geschikt voor de droge & gevoelige huid
  • Gemaakt in Nederland
  • Biologische & koudgeperste ingrediënten
  • Vegan, dus pure plantkracht voor je huid
  • Gratis verzending vanaf € 50,-

Over mij

Hallo mijn naam is Jetty en ik ben de oprichter van Maryve Natural Skin Care. Een klein bedrijfje in het noorden van Nederland. Ik ben nu een eigen natuurlijke huidverzorgingslijn begonnen waarvan de naam een samentrekking is van de namen van mijn kinderen. Ik zal je even vertellen waarom ik uiteindelijk zelf een nieuwe huidverzorgingslijn ben begonnen.

 

Zelf altijd huidproblemen gehad

Jarenlang heb ik problemen gehad met mijn droge en  (over)gevoelige huid en was er geen oplossing voorhanden. Wanneer ik gezichtscrème of andere verzorgingsproducten gebruikte kreeg ik of rare rode vlekken op mijn huid of werd ik vuurrood. Het kon ook gebeuren dat ik last kreeg van vervelende huidschilfers of dat mijn huid vreselijk ging jeuken en trekken, of een combinatie van dit alles. Het was natuurlijk geen ramp dat mijn huid zo reageerde, maar vervelend was het wel! 

 

Last van de ogen

Ook heb ik altijd veel last van mijn ogen gehad als is een crème of iets ander op mijn gezicht smeerde. Ik had toen nog geen idee waardoor dat kwam, maar soms was het zo erg dat de tranen over mijn wangen rolden!

 

Eigenaar Maryve natural skin care

De kinderen hadden ook huidproblemen 

Toen mijn dochter dezelfde gevoelige huid bleek te hebben (en nog iets erger, omdat ze er ook nog eczeem bij had) en mijn zoon erg gevoelig bleek te zijn voor acné, ben ik eigenlijk voor hun op zoek gegaan naar producten die niet agressief zijn voor je huid, en dus niet irriteren. In plaats daarvan is deze natuurlijke huidverzorging heerlijk voedend, verzorgend en verzachtend. Producten die daadwerkelijks iets toevoegen aan je huid om hem in balans te brengen en er mooi uit te laten uitzien, zonder rare vlekken, jeuk, een branderig gevoel of schilfers (bijkomend voordeel is dat ik er zelf ook veel baat bij heb). Bovendien heb ik astma en verdraag ik geen sterke geuren, dus qua geur moest het ook allemaal wat minder.

 

De ontdekking van natuurlijke verzorgingsproducten

Toen ik natuurlijke verzorgingsproducten ontdekte, was het voor mij eigenlijk wel duidelijk dat hierin de oplossing lag. Niet alleen voor mij en mijn kinderen, maar mogelijk ook voor anderen met dezelfde problemen, zoals een droge huid of een gevoelige huid, acné, eczeem, een schilferige of jeukende huid, rare vlekken en uitslag, tranende ogen noem het maar op. Ik bedacht me dat er waarschijnlijk veel meer mensen met dergelijke problemen rondliepen en dus heb ik uiteindelijk de sprong gewaagd en ben een eigen huidverzorgingslijn begonnen. Ik hoop dat ik mensen kan helpen met hun huidproblemen, want ik weet uit ervaring dat er niks vervelender is dan een pijnlijke en vreselijk jeukende huid. Laat een droge en gevoelige huid je leven niet vergallen en kies voor natuurlijke verzorgingsproducten.

 

Natuurlijke verzorgingsproducten

Synthetische stoffen in veel verzorgingsproducten, kunnen niet alleen voor huidirritaties en -beschadigingen zorgen maar ook luchtwegaandoeningen en allergieën veroorzaken. Ik vind het dan ook belangrijk dat verzorgingsproducten natuurlijke zijn, zodat ze gezond zijn, voor jong en oud. Bovendien zijn natuurlijke verzorgingsproducten veel beter voor onze aarde. En zonder een gezonde aarde is er geen toekomst voor onze kinderen.

 

Het is een lange zoektocht geweest

Alles bij elkaar is het een hele zoektocht geweest en heb ik jaren de deur van de drogist platgelopen om zachte en verzorgende producten te vinden waar we allemaal baat bij konden hebben, maar het liep op niets uit. En uit nood geboren ben ik nu dus zelf maar deze verzorgingslijn met een fijne dag- en nachtcrème, huidolie en reinigingslotion begonnen. 

 

Ik hoop de huidverzorgingslijn stapje voor stapje te kunnen uitbreiden met nog meer fijne producten met pure plantkracht!

 

De kracht van de natuur

Maryve natural skin care maakt gebruik van de kracht van de natuur zonder microplastics en dierenleed. Door cosmetica zonder schadelijke stoffen te gebruiken verbetert je huid en wordt deze strakker en de rimpels worden minder. Het afweersysteem wordt verhoogd waardoor huidproblemen verminderen.

Maryve vult ook het kritische gat tussen cosmetica, consument en dure beroemde cosmeticamerken door het aanbieden van producten van hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Maryve is een natuurlijk assortiment van huidverzorging- en verzorgingsproducten op basis van planten, plantextracten en kruiden voor het behoud van een gezonde huid en een jeugdige uitstraling.

 

Maryve natural skin care

Wordt niet op dieren getest
Bevat geen dierlijke ingrediënten (geschikt voor vegetariërs en veganisten)
Bevat geen synthetische & kunstmatige geur- en kleurstoffen
 Bevat geen minerale oliën (paraffine)
Bevat geen SLS en SLES

 

Keurmerk waardig

Alle producten van Maryve natural skin care bestaan uit pure natuurlijke ingrediënten die voor het grootste deel uit de biologische landbouw komen. Ze zijn keurmerk waardig, maar... een keurmerk is erg duur. De kosten zijn voor de kleine, zelfstandige ondernemer bijna niet te betalen. Niet alleen door de aanmeldpremie, maar ook nog door een jaarlijkse bijdrage en een deel van de kosten voor de jaarlijkse controle. Dit is ieder jaar weer erg veel geld, en dat geld stop ik liever in de ontwikkeling van nieuwe, duurzame producten. Producten waar je huid blij van wordt!

 

 

Je kunt een gratis tester aanvragen, om eerst de producten te testen.

 

 

En wil jij wel eens weten wat je allemaal op je huid smeert? Schrijf je hier in voor de gratis minicursus "maak jij je huid blij?