• Geschikt voor de droge & gevoelige huid
  • Gemaakt in Nederland
  • Biologische & koudgeperste ingrediënten
  • Vegan, dus pure plantkracht voor je huid
  • Gratis verzending vanaf € 50,-

Tester aanvragen

Maryve natural skin care is een nieuwe en volledig natuurlijke huidverzorging voor mannen en vrouwen. Geschikt voor de droge en gevoelige huid. Je wilt de producten graag eens proberen, maar je hebt een kwetsbare huid en weet niet of je huid er goed op zal reageren. Je zou dus eigenlijk eerst de producten willen testen.

Dat kan!

Je kunt van ieder product naar keuze een tester aanvragen.

 

Hoe gaat het in zijn werk? 

In de webshop ga je naar het full size product, of producten,  van je keuze. Je klikt op het pijltje en kiest dan voor

de tester van 3 ml, legt deze in je winkelmandje en ga je afrekenen. 

De testers zijn gratis en het bedrag van de tester is dus € 0,00 maar de verzendkosten van € 4,95 worden wel in rekening gebracht. 

Wanneer je één of meerdere testers aanvraagt ontvang je een email met een kortingscode voor het bedrag  van de verzendkosten op het e-mailadres dat je hebt opgegeven. Wanneer je vervolgens een full size product van Maryve bestelt, dan krijg je de verzendkosten van de tester middels deze kortingscode terug.

Deze code is slechts éénmalig geldig.

 

* LET OP: houd er rekening mee dat natuurlijke huidverzorgingsproducten een andere uitwerking hebben dan synthetische huidverzorgingsproducten. Mogelijk moet je huid 'afkicken' van alle nare synthetische ingrediënten in de verzorgingsproducten die je tot dusver gebruikt. Het kan dan ook voorkomen dat je huid gaat reageren en er eerst slechter gaat uitzien. Je kunt dan ook niet eerder een oordeel vellen over de werking van de producten van Maryve, dan wanneer je ze een week of drie-vier dagelijks hebt geprobeerd. 

Ja, ik wil graag een tester ontvangen en heb deze besteld via de webshop.

Ik betaal de verzendkosten en krijg hiervoor een kortingscode toegestuurd via de e-mail.