• Geschikt voor de droge & gevoelige huid
  • Gemaakt in Nederland
  • Biologische & koudgeperste ingrediënten
  • Vegan, dus pure plantkracht voor je huid
  • Gratis verzending vanaf € 50,-

Verpakking van de producten

Familie, vrienden en collega's bewaren dozen en opvulmiddelen voor ons, die we dan weer gebruiken om pakketten te versturen. Want, wat er is hoeft niet nog een keer gemaakt worden toch? Zo besparen we energie én afval. Het ziet er misschien niet zo gelikt uit, maar uiteindelijk gaat het toch om de producten die erin zitten. Ben jij het daar mee eens? Of niet? We horen het graag. 

 

Verzenden of ophalen. Het kan allebei.

Verzending van je bestelling

Je bestelling wordt verzonden zodra we de betaling binnen hebben. We proberen dit zo veel mogelijk binnen drie werkdagen te regelen. Soms lukt dat niet,  door onvoorziene omstandigheden. Wanneer dit het geval is ontvang je van ons uiteraard een berichtje hierover.

 

De standaard verzendkosten bedragen €4,95, voor bezorging van een pakket naar een adres binnen Nederland.  Je kunt eventueel kiezen voor afhalen van je pakket bij een service point of parcelshop van DHL of DPD als je dat liever hebt.

 

Ook verzenden we naar België. Hiervoor vragen wij standaard een bijdrage van € 8,95.

Bij bestellingen vanaf € 50,00 worden geen verzendkosten in rekening gebracht, voor België en Duitsland geldt gratis verzending vanaf € 65,00.

 

Ophalen van je bestelling

Je kunt je bestelling ook gewoon zelf komen ophalen in Driezum. Dat kan iedere dag. Kies dan tijdens het afrekenen voor de optie ‘afhalen in Driezum of bezorging in Dokkum e.o.’. Vul vervolgens het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@maryvenaturalskincare.com , zodat we kunnen afspreken wat een geschikt moment is om langs te komen.

Er is een afhaalpunt in Opende (Gn) je kunt je bestelling daar afhalen Bij:  Yvonne Dijkstra, Poelbuurt 13. Als je hiervoor kiest worden er ook geen verzendkosten berekend.

 

Gratis bezorging in Dokkum en omstreken

Driezum ligt vlakbij Dokkum. Daarom is bezorging in Dokkum en omstreken gratis. We zijn namelijk altijd wel een keer bij je in de buurt. Woon je vlak bij Dokkum? Kies dan tijdens het afrekenen voor de optie ‘afhalen in Driezum of bezorging in Dokkum e.o.’. Vul vervolgens het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@maryvenaturalskincare.com zodat we kunnen afspreken wat een geschikt moment is om de bestelling langs te brengen. Woon je niet in of vlak bij Dokkum, maar wel in de buurt, stuur dan toch maar een mailtje. Wellicht kunnen we nog iets voor je regelen.