• Handgemaakt in Nederland
  • Geschikt voor de droge- en gevoelige huid
  • Biologische en koudgeperste ingrediënten
  • Pure plantkracht voor je huid
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
Home » disclaimer en herroeping

Disclaimer 

Deze website is eigendom van Maryve Natural Skin Care. De tekst op deze site is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend.  Maryve Natural Skin Care aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade die het gevolg is van onjuistheid of onvolledigheid (in de meest ruime zin van het woord) van informatie op deze site. 

WERKING VAN DE WEBSITE

Maryve Natural Skincare kan niet garanderen dat deze website foutloos en ononderbroken functioneert. Wel doen wij daarvoor onze uiterste best. Als de site tijdelijk niet bereikbaar is, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid als je daardoor schade leidt. 

GEBRUIK VAN INFORMATIE

Alle informatie op deze website (waaronder de vormgeving, huisstijl en logo's) is eigendom van Maryve Natural Skin Care Je mag de informatie op onze website voor privédoeleinden gebruiken, onder voorwaarde dat je vermeldt dat je de informatie hebt gevonden op deze website en dat je de informatie ongewijzigd laat. Als je de informatie op deze site wil gebruiken voor commerciële doeleinden, moet je daarvoor eerst toestemming vragen. 

VOOR WIE IS DE INFORMATIE OP DEZE WEBSITE EN MET WELK DOEL?

De informatie op deze website is bedoeld voor gezonde personen van 18 jaar of ouder. De onderwerpen zijn uitsluitend bedoeldter informatie en in geen enkel opzicht bedoeld als medisch advies. Noch Maryve Natural Skin Care noch de fabrikant zijn aansprakelijk voor directe, bijkomende of gevolgschade, dan wel indirecte schade of boetes, of verliezen die het gevolg zijn van toegang tot, het gebruik van, of het vertrouwen op (informatie opgenomen in) de website, of enige site die daaraan gekoppeld is. 

OVER DE DISCLAIMER

Maryve Naturel Skin Care behoudt zich het recht voor deze disclaimer aan te passen. De meest actuele disclaimer vind je altijd op deze website. 

LAST VAN ALLERGIE OF INTOLERANTIE

Wanneer je last hebt van een allergie of intolerantie raden wij je aan om altijd de ingrediëntenlijst op de verpakking na te lezen voordat je het product gaat gebruiken. Onze verzorgingsproducten zijn gemaakt met de meest zachte ingrediënten voor je huid,  waardoor de kans op een overgevoelige- of allergische reactie aanzienlijk wordt verminderd, maar helemaal uitsluiten kunnen we het niet. Het kan dus voorkomen dat je niet goed reageert op bepaalde stoffen die in de producten verwerkt zijn. Wij raden je daarom altijd aan om, bij de eerste aanschaf van een product, dit eerst uit te testen op de rug van de hand of aan de binnenkant van de elleboog. Wanneer er geen ongewenste rectie optreedt, kan het product rustig gebruikt worden.

 

LAST VAN HUIDZIEKTE

Heb je last van huidziekten of medische klachten dan is het belangrijk (eerst) een afspraak te maken met een arts of dermatoloog.

 

Herroeping

Je hebt het recht om de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren en terug te sturen, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is de bestelling definitief en kan deze niet meer teruggestuurd worden.

Mocht je gebruik willen maken van het herroepingsrecht, dan heb je na annulering nogmaals 14 dagen om het product terug te sturen. Je krijgt dan het volledige bedrag inclusief verzendkosten teruggestort. Alleen de kosten voor retour van je eigen huisadres naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 6,95 per pakket. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de gekozen vervoerder.

Wanneer je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product in de originele staat en verpakking aan ons teruggestuurd dienen te worden. Stuur hiervoor een e-mail naar info@maryvenaturalskincare.com met daarin reden van retour, naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, e-mailadres en rekeningnummer. 

Wij zullen vervolgens het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.